YALOVA / TERMAL - Akköy Ortaokulu

Akköy Ortaokulu

Tepeharman mevkii No80 Akköy/Termal/YALOVA
Vizyon
Türkiye’ yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğini sevgiyle yürüten , evrensel bilgiye koşan, alanında ihtiyaçları karşılamada gerekli bilgi ve becerilerle donatılmış teknik insan gücünü yetiştiren, uluslar arası düzeyde saygın bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı Cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen çalışkan, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, topluma yararlı, paylaşımcı, yaratıcı ve pozitif düşünen yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmek.
Ders Başlama:09:10 Ders Bitiş:14:50 ve 17:15
Kaloriferli
Ulaşım
Her 15 dakikada bir Yalova-Akköy arasında karşılıklı olarak minübüs seferleri yapılmaktadır.
Köy
Yalova Merkeze 8km Termal Merkeze 3 km
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Okulumuz 2013-2015 arası Comenius Projeleri kapsamında Fransa,İtalya,Polonya,Letonya ve Çek Cumhuriyeti ile ortak bir çalışma yürütmüş,ülkelerin tümüne öğrenci hareketliliği sağlanmıştır.