YALOVA / TERMAL - Akköy Ortaokulu

Şbt

8. sınıf öğrencilerimiz liseleri tanımak ve okul tercihlerinde kolaylık sağlamak amacı ile Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Atatürk Anadolu Lisesini ziyaret ettiler. Öğrencilerimiz liselerin başarıları, yaptıkları çalışmalar, okulların sosyal ve fiziki koşulları hakkında detaylı bilgi sahibi oldular. Ziyaret ettikleri okulların öğrencileri ile sohbet etme ve soru sorma imkanı bulan öğrencilerimiz liseleri daha iyi tanıyarak, sınava yönelik çalışmalarını daha bilinçli ve istekli sürdürme fırsatı elde ettiler. Bu geziler öğrencilerimizin hedeflerine ulaşma motivasyonlarını arttırarak süreci daha iyi yönetmelerine hizmet edecektir.

Şbt

Zeka Oyunları Okul Turnuvamızı yaptık. Katılım gösteren öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

May

26 MAYIS 2022 PERŞEMBE GÜNÜ OKUL BAHÇEMİZDE DÜZENLEYECEĞİMİZ TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARINA KATILIMLARINIZI BEKLİYORUZ.

Nis

KÜTÜPHANELER HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZİ AÇIK HAVADA KİTAPLARIYLA BULUŞTURDUK.AÇIK HAVADA KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİMİZ TÜM ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZİN KATILIMIYLA YIL BOYUNCA DEVAM EDECEKTİR.

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİMİZ BAŞLADI.

2021-2022 YILI İL GENELİ OKUL SPORLARI SERBEST STİL GÜREŞ MÜSABAKALARI YAPILDI.